Nautilus lampa je savršena kombinacija najsuvremenije tehnologije i čistih linija, elegancije i funkcionalnosti talijanskog dizajna. Izvor svjetlosti može se koncentrirati kroz spajanje dviju leća koje omogućavaju usmjeravanje svjetla prema gore i dolje dok posebno podijeljene mogu stvoriti zrake svjetlosti u dva različita položaja, a osigurava učinkovitost jarkog svjetla i odsjaja.

Studio Italia Design je proizveo takvu lampu koja se može zakretati za 360° i otvoriti kut do 90°, a koja ujedno pruža i prvoklasnu energetsku učinkovitost i izdržljivost. Pieghevole Nautilus ima posebnu funkcionalnost zahvaljujući pokretnoj svjetlosnoj glavi. To omogućuje da svjetlo bude usmjereno na bilo koje željeno mjesto, a prostorija može biti osvijetljena slabijim ili jačim intenzitetom, prema potrebi korisnika. Kada se montira nekoliko Nautilus svjetiljki u grupe, mogu se postići zanimljivi i prekrasni svjetlosni efekti.

Tijelo rasvjetnog tijela Nautilus je vrlo tanko, debljine svega 6 cm, a dostupna je u bijeloj, crnoj i krom boji. Sastoji se od 15W led kugle koja pruža dvije verzije svjetla od 2700K i 3000K te svojom jedinstvenošću predstavlja snažan, ali i sofisticiran dizajn za vrlo svestran i funkcionalan zidni ogrtač. Nautilus lampa prikazuje suvremeni talijanski stil svojim luksuznim tehničkim osvjetljenjem i tako daje posebnu čar određenom ambijentu.

Downloads