Tungsram

Tungsram, vrhunski europski brand, predan je kontinuiranom razvoju novih proizvoda koji poboljšavaju vidljivost i sigurnost na cesti, kao i u industrijskim i proizvodnim pogonima. Konstantno dokazuju svoju inženjersku izvrsnost i duh inovativnosti, zahvaljujući velikom krugu dobavljača i partnera, kao i 4000 zaposlenih u svojoj tvrtki.

NORKA Lighting

NORKA Lighting je brand koji brine da su njegovi proizvodi i procesi maksimalne kvalitete. S materijalima vrhunske kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i visokokvalificiranim zaposlenicima osiguravaju povjerenje svojih kupaca u njihove proizvode već 70 godina.

Illuxtron

Illuxtron International je proizvođač izuzetno kvalitetnih LED rasvjetnih rješenja iz Nizozemske koji svakodnevno radi na pronalaženju i proizvodnji inovativnih rješenja LED rasvjete koja nudi udobnost i jednostavnost, pri čemu vode brigu o zaštiti okoliša.

Lombardo

Brand Lombardo je imao viziju da svoje dubinsko iskustvo u svijetu rasvjete primijeni na različita polja u usporedbi s tradicionalnim, tako da može komunicirati s novim kupcima, i udovoljiti raznovrsnijim i specifičnijim zahtjevima kupaca, u čemu su i uspjeli.

Studio Italia Design

Studio Italia Design proizvodi svjetiljke najvišeg standarda za dizajn i kvalitetu, proizvedena u Italiji. Izrađene su od kvalitetnih materijala, poput ručno puhanog stakla, kombiniranog s nehrđajućim čelikom, mesingom i aluminijem, u različitim oblicima i dimenzijama.

Ai Lati Lights

Misija branda Ai Lati je stvoriti inovativne proizvode i koncepte, slijedeći eksperimentalni put koji je prepoznatljiv zahvaljujući identitetu branda, izražavajući suvremene trendove temeljene na funkcionalnosti. Inovativni pristup stalnim eksperimentiranjem daje Ai Lati brandu specifičan identitet na tržištu dekorativne i tehničke rasvjete te jasan fokus na funkcionalnost i estetsku privlačnost.

Ideal Lux

Ideal Lux je talijanski brand osnovan 1974.godine. Od tada pa do današnjeg dana ostaje pristupačan širokom krugu javnosti, nudeći jedinstvenost branda, a u isto vrijeme i raznolikost ponude stilova, od klasičnog dekorativnog do modernog, od vanjske rasvjete do tehničke itd.

ACB ILUMINACION S.L.

ACB Iluminacion S.L. je brand koji nudi širok asortiman zidnih rasvjetnih tijela, stropnih svjetala, tehničke rasvjete, vanjske, kupaonske, fluorescentne, stolnih svjetiljki, privjesaka, podnih svjetiljki, reflektora i lustera. Također prilagođavaju dizajn proizvoda prema posebnim zahtjevima kupaca.

TM Technologie

Tvrtka TM TECHNOLOGIE, sa sjedištem u Krakowu, jedan je od najboljih poljskih proizvođača sigurnosne i evakuacijske rasvjete, rasvjete za nuždu i elektroničkih uređaja koji se koriste kod tehnologije osvjetljenja. Svaki proizvod je izrađen s usmjerenom pažnjom na estetiku, ergonomiju i funkcionalnost.

Dialight

Američko poduzeće Dialight je svjetski lider u proizvodnji LED industrijske, tehničke i signalne rasvjete. Nudi rješenja dizajnirana za najzahtjevnija industrijska okruženja na svijetu, koja su u isto vrijeme vrlo visoko kvalitetna i energetski učinkovita.

SLV

SLV kroz svoje proizvode dijeli mnoge mogućnosti koje svjetlost pruža. Oni okreću svjetlo u potpuno novo iskustvo, ne samo zbog dizajna, već i u smislu usluge, brze isporuke te visoke kvalitete po dobroj cijeni.

GE Lighting

GE Lighting inovira i ulaže u iznimno učinkovitu, visoko kvalitetnu i cjenovno pristupačnu rasvjetu s LED tehnologijom za unutarnje i vanjske prostore svih namjena sa smanjenim štetnim utjecajem na okoliš

Luce&Light

Luce&Light osvjetljava vaše projekte već deset godina. Autentičan su primjer talijanske kvalitete s naglaskom na inovativnost i apsolutno razumijevanje arhitektonskog projekta. Svjetiljkama se želi postići dojam prirodne arhitektonske rasvjete.

LUG Light Factory

LUG je vodeći europski proizvođač profesionalnih rasvjetnih tijela i rasvjetnih sustava prepoznatljivih po modernom dizajnu i velikoj uštedi energije, zahvaljujući vlastitim LED komponentama. Njihov dizajn, kao i tehnički parametri se usklađuju kako bi se zadovoljili svi standardi projekta i postigla maksimalna kvaliteta osvjetljenja.

Lucide

Lucide, dinamično belgijsko obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Antwerpu, razvija dekorativnu i funkcionalnu rasvjetu za vanjsku i unutarnju primjenu. Njihov logo je: “ Lucide osvjetljava Vaš svijet.“ Pružaju rasvjetna tijela za uljepšavanje Vašeg interijera te Vam pomažu da ukrasite svoj svijet na funkcionalan način, nudeći prava rješenja za osvjetljenje.

Linea Light Group

Linea Light je uspješna grupacija sa specijaliziranim odjelima čiji zaposlenici rade na rasvjetnim rješenjima koja su u cijelosti prilagođena vašim projektima, uz 100% jamstvo talijanske kvalitete. Zajedno s grupom Linea Light, svaka će vaša ideja zasvijetliti.

Eyeleds

Eyeleds je patentirana tehnologija jednostavna za ugradnju, s implementiranom inovacijom rasvjetnih tijela po kojima se smije hodati. Svjetiljke se ugrađuju u pločice, a primjenjive su i u unutarnjim i u vanjskim prostorima.

Flos

Flos je međunarodna kompanija koja nudi kompletnu paletu rasvjetnih tijela za stambene i poslovne prostore, kao i rasvjetna tijela s posebnom namjenom, a svaki proizvod okarakteriziran je visokokvalitetnim dizajnom i kvalitetom.

Foscarini

Zadržite korak s novim proizvodima i udovoljite svim vašim estetskim potrebama i potrebama vašeg prostora s Foscarini rasvjetom. Ponekad nije potrebna renovacija cijele kuće jer nekoliko strateški postavljenih lustera ili lampi mogu učiniti jako veliku razliku.

Ares

Ares je talijanski proizvođač rasvjete koji je od 2015. godine dio grupacije Flos, a u potpunosti dijele napredno istraživanje i inovativan proces u proizvodnji rasvjete, te samu integraciju rasvjetnih tijela s arhitekturom i prostorom kako bi se rasvjetom postigla željena emocija.

Artemide

Artemide je talijanski proizvođač rasvjete, a pojavljuje se kao sinonim za dizajn, inovativnost i kvalitetan talijanski proizvod što potvrđuje nagrada “Compaso d’oro” kao i Europska nagrada za dizajn iz 1997. godine.

Il Fanale

Proizvodi tvrtke Il Fanale sadrže čar i estetske karakteristike rustikalne rasvjete koja je dostupna kao vanjska i unutarnja dekorativna rasvjeta. Prozvodi su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala s novom LED tehnologijom.

Ledvance

LEDVANCE temeljem poznavanja tržišta opće rasvjete, tehnologija u trendu i stalno promjenjivih potreba, spremni su zadovoljiti specifične i individualne zahtjeve svih kupaca. Predano rade na odgovornom odnosu s kupcima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, društvom i okruženjem.

Prolicht

S čvrstim uvjerenjem kako kreativnost ne bi trebala biti ograničena zalihama i minimalnim količinama narudžbe, Prolicht izgrađuje pravu svjetiljku u pravo vrijeme u vlastitom visokotehnološkom proizvodnom pogonu.

ERCO

ERCO je njemačka tvornica rasvjete i svjetski stručnjak za arhitekturalnu rasvjetu, koristeći 100% LED tehnologiju. Njihova misija je orijentirati dizajn rasvjete prema percepciji korisnika u kontekstu učinkovitog vizualnog ugođaja.

Lika Svjetlo

Lika svjetlo je mlada hrvatska tvrtka za proizvodnju rasvjetnih tijela koja je počela svoj put u svijetu rasvjete početkom 2007. godine s neodoljivom podrškom triju pobjedničkih kvaliteta; dinamičnost, kapacitet i dizajn.

Osram

OSRAM kao globalni proizvođač žarulja, svjetiljaka, elektroničkih predspojnih naprava, LED-a i LED sustava nudi najbolju kvalitetu i rasvjetne sustave visoke klase za industrijski i privatni sektor.

Energy Plus

Tvrtka ENERGYPLUS hrvatski je proizvođač LED rasvjete za vanjske i unutarnje prostore. Svojom efikasnošću, kvalitetom, upotrebom novih tehnologija u procesu proizvodnje i dugotrajnošću ENERGYPLUS sve više osvaja tržište.

Siteco

Široko znanje, znatiželja i kreativnost stručnjaka Siteca omogućuje tvrtki da razvije nove tehnologije i inovativne alate za rasvjetu za široku paletu unutarnjih i vanjskih aplikacija.