Luma Energy je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, čiji je glavni cilj i osnovna djelatnost implementirati i prilagoditi najkvalitetniju rasvjetu stranih i domaćih proizvođača rasvjete prostorima u kojima boravimo i živimo.

Naš tim suradnika sastoji se od iskusnih stručnjaka u području rasvjete, koji svakom projektu pristupaju individualno i odgovorno, u želji da zajedno ostvarimo najbolja izvedena rješenja. Pozitivna iskustva naših dosadašnjih klijenata jamstvo su profesionalne usluge i kvalitete.

U suradnji s proizvođačima visokokvalitetne rasvjete želimo ispuniti sve vaše zahtjeve, od svjetlo-tehničkih proračuna do vizualnih i dizajnerskih ideja.

Nudimo rasvjetu za unutarnje i vanjske prostore različitih namjena. Od rasvjete za osvjetljenje vaših domova, ugostiteljskih objekata, javnih ustanova, muzeja i interijera s istaknutim arhitektonskim i tehničkim zahtjevima, do rasvjete namijenjene za osvjetljavanje javnih površina, velikih cestovnih pravaca, tunela, mostova, parkova i slično. Stoga možemo reći kako pružamo rješenja dizajna svjetlosnog uređenja interijera i eksterijera.

20

BRANDOVA

10 000+

PROIZVODA U PONUDI

100+

USPJEŠNIH PROJEKATA