Kod proizvođača LED rasvjete Illuxtron International sve se vrti oko kontinuiranih inovacija. Posljednjih nekoliko mjeseci naporno rade na razvoju novih i postojećih LED proizvoda i tehnologija. Posebno kod malih downlight serija, gdje su implementirali niz inovacija koje uključuju novu optiku i novu tehnologiju.

Uz HV-IC tehnologiju, uveli su i revolucionarnu tehnologiju visokog napona HV-FD bez treperenja s mogućnošću nježnog reguliranja svjetiljke do 0,1%. Također je poboljšana tehnologija niskog napona s faktorom uzvrata boje CRI 97.

Serija downlight svjetiljki podijeljena je u tri kategorije: mini, male i velike.

Strada dolazi iz serije malih downlight ugradbenih svjetiljki s tankim rubom u kombinaciji s rotirajućim aluminijskim reflektorskim prstenom koji dolazi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj ili crnoj boji. Mala downlight svjetiljka dolazi u dvije različite dimenzije Ø75, koja je fiksna, i Ø90 koja je podesiva za 30°. Svi dizajni dolaze u različitim varijacijama kutova svjetlosnog snopa, opruga i optika. U proizvodnji se koriste samo visokokvalitetne komponente kako bi dobili jedinstvenu kombinaciju kvalitete i dizajna sa sedmogodišnjim jamstvom.

Mali downlighteri su pogodni za razne namjene kao što je osvjetljavanje prostorija u kojima živimo, ugostiteljske, uredske i prostorije za sastanke, škole, maloprodajni i medicinski centri…

Downloads