Illuxtron predstavlja LED panel Aviora, opremljen naprednom Bartenbach Darklight tehnologijom osvjetljenja. Precizna mjerenja vrijednosti odbljeska osiguravaju optimalnu kontrolu odsjaja. Aviora dolazi u širokom spektru boja svjetla od 2700K do 6500K. Maksimalni izlaz je 5000lm, a dimenzije su 595x595x69,5 mm. LED panel ima uzvrat boje CRI 83 i svijetli približno 35.000 sati na temelju L90B59 uz 7 godina garancije.

Ovaj specifični LED panel koristi pametne kontrolne module za upravljanje rasvjetom i priključne kablove za što jednostavnije instaliranje i programiranje, kao i veliko smanjenje troškova kvara. Sustav radi potpuno automatski sa senzorima koji izravno obavljaju svjetlosne izračune. Biodinamičko osvjetljenje osigurava da se ciklus prirodnog dnevnog svjetla oponaša cijeli dan pomoću više izvora svjetlosti.

LED panel Aviora idealan je za osvjetljenje poslovnih prostora, ureda, javnih zgrada, trgovačkih centara i slično. Prednosti LED dioda su njihova dugotrajnost i energetska učinkovitost te maksimalna vizualna udobnost koju pruža specijalna reflektorska optika. Sadrži preciznu površinu visokog sjaja za optimalnu kontrolu odsjaja, a zbog svoje kvalitete Aviora LED paneli isporučeni su čak i za Mercedes salon u Danskoj.

Downloads