Talijanski proizvođač rasvjete Luce & Light na tržište je izbacio novi površinski montiran projektor Lyss Mini 1.0 koji se lako integrira na unutarnjim i vanjskim površinama, kako bi se stvorila prirodna arhitektonska rasvjeta. Tijelo svjetiljke je građeno od toplinski provodljive plastike izvedene u nekoliko boja: antracit, bijela, siva i čelik. Lyss Mini 1.0 ima snagu 3W, LED napajanje od 24Vdc, isporučeni izlaz lumena od 67lm te bistru 8 ° x 160 ° i matiranu 9 ° x 160 ° optiku.

Projektor Lyss Mini 1.0 idealan je za instalaciju unutar mjesta za odmor, i to posebno na površinskim prostorima poput rubova prozora, luka ili kuta prostorije. Sastoji se od jednog LED napajanja i svoju praktičnost pokazuje kroz kut svjetla koji se može podesiti za 5 stupnjeva kako bi se omogućilo ravnanje s površinom tijekom ugradnje.

Svoje prednosti ovaj projektor ističe kroz izdržljivost, težinu i veličinu, što dokazuje radna temperatura koja seže od -20 ° do + 45 ° C, težina od samo 0,15kg i dimenzije 73x62x40 mm.

Downloads