Novi raspon IP 66 rasvjetnih tijela nudi savršenu kombinaciju vrijednosti i performansi za high bay i low bay aplikacije koje zahtijevaju visoku otpornost na vodu i udarce (IP66). Ova svjetiljka dolazi u različitim izvedbama, i to od 12.000 do 24.000 lumena s dimabilnim driverom, odnosno 19.500 lumena s DALI dimabilnim driverom, te u verzijama od 4.000K i 5.000K, kako bi zadovoljila različite potrebe krajnjih korisnika.

Svjetiljka je dizajnirana za zamjenu HID i T5 / T8 LFL rasvjetnih tijela koji su veliki potrošači električne energije, a njeno je robusno kućište od lijevanog aluminija s integriranim reznim rebrima i kaljenim staklenim prozorom.

GE Lighting High Bay IP66 svjetiljku moguće je montirati na dva načina, u kompletu s nosačima za zidnu i stropnu montažu ili u kompletu s ovjesom. Svjetiljka koristi optički LED sustav visokih performansi kako bi se osigurala optimalna potrebna osvjetljenost s fotometrijskim rasponima od 55°, 90° i 120°.

Životni vijek ove visoko kvalitetne industrijske svjetiljke procjenjuje se na minimalno 60.000 sati, uz garanciju od 5 godina.

 

Downloads